Перший інтегратор: Проблеми та Перемоги

Кейси
12.9.24

До нас часто звертаються клієнти, які раніше користувалися послугами інших інтеграторів або працювали з іншими CRM-системами. Ми помітили певні відмінності між клієнтами, які вже мали справу з CRM, і хотіли б дати кілька рекомендацій та пояснити, як ми працюємо з клієнтами, щоб ваше впровадження CRM було успішним, навіть якщо ви раніше не мали з цим досвіду.

Що таке CRM і як з цим працювати?

Часто клієнти не уявляють, що таке CRM. Для них це може здаватися чимось із наукової фантастики. Наша задача — не лише бути технічними експертами, а й бізнес-аналітиками, які пояснюють, що CRM — це універсальний пульт управління бізнесом, і ми допоможемо зробити його максимально зручним і зрозумілим. Ми радимо приділити час навчанню та зрозуміти всі базові можливості CRM, бо інтегрувати CRM і не бажати навчатися — це як пересідати з велосипеда на автомобіль і не хотіти складати іспити на водійські права, бо автомобіль має їхати сам.

Дізнайтеся більше про
можливості та функціонал сервісу,
замовивши безкоштовну демонстрацію
Залиште заявку і ми з вами зв'яжемось
Дякуємо, ваші дані успішно відправлені
Перевірте правильність заповнених даних

Вартість? Дорого, але варто того

Якщо ви працюєте з нами вперше, вартість може здатися завищеною. Це як пояснити, що екзотична страва коштує більше, ніж фаст-фуд, але результат того вартий. Ми покажемо вам цінність нашої роботи через конкретні вигоди — економію часу, підвищення ефективності та зростання продажів.

Організаційний хаос чи впорядковане життя?

Розібратися з організаційними моментами може здаватися складним завданням. Спочатку все виглядає просто: обговорити ТЗ, розробити, протестувати, доопрацювати і підвести підсумки. Але на практиці найбільше часу займає саме обговорення ТЗ. Ми рекомендуємо добре обдумати, що ви хочете отримати від впровадження, описати нам, як насправді виглядає ваш бізнес-процес, враховуючи нюанси, які ви хотіли б у ньому покращити. Ми встановлюємо чіткі етапи і тримаємо вас в курсі кожного з них, щоб ви могли працювати за заданим планом і зекономити свій час і нерви.

Підведення підсумків

Бути першим інтегратором для вас — це виклик, але й чудова можливість встановити міцні відносини. Ми станемо вашими наставниками у світі CRM і закладемо фундамент для майбутнього зростання вашого бізнесу.

Хочете нічого не пропустити?
Підпишіться на розсилку новин!